Monday, April 6, 2009

asslamualaikum......


selamat datang web page my blog spot. sudi2kan lah melawat laman saya.. ada apa2 masalah luahkan segalanya dengan saya.. manatau saya bule bantu anda dan dapat menyelesaikan maslah anda... berkongsi pendapat ka...?
apa2 jak lah yang penting bule menggembirakan hati sesama insan... masing2 memberi pendapat yang munasabah.. cerita kan pengalaman anda dengan saya pun tak pa juga.. yang penting tak melampaui batas kan..? saya nie suka bercerita.. lebih2 lagi tentang kehidupan seseorang ke..? bukan menyibuk tapi untuk kongsi segala masalah.. lah kan..?
tapi nak hantar puisi ka apa2 jak pu ndak pa bah.. tapi paling aku suka lau ada novel terbaru ka..? tapi aku paling suka kongsi pengalaman menyanyi tau pun menari ka...? kongsi lagu ka bertukar lagu ka..? aku paling ska dengar lagu... paling suka sangat...
ok lah setakat nie jak lah....

2 comments:

  1. aku sedih dan terkilan apabila mengenangkan sikap manusia sekarang ini yang mudah lupa dengan kebesaran Allah s.w.t. mereka lupa di mana tempat asalnya kita sebagai manusia yang kerdil lagi kecil daripada sedebu pasir. kita hidup di dunia ini hanya sementara dan tidak akan kekal lama..

    ReplyDelete
  2. apalah yang mereka tahu apa iu cinta sebenar...? ramai di kalangan maniusia kini selalu menyalahkan cinta itu amat menyakitkan dan menyeksakan.. lebih2 lagi ada yang menganngap cinta ini hanya sebagai sandaran untuk mendapatkan apa yang diingini. ini kerana mereka lupa untuk mencintai Allah s.w.t terlebih dahulu. cinta yang agug datang daripada Dia. ramai di kalangan manusia sekarang ini masih kurang faham apa yang dimaksudkan dengan cina sebenar...? cinta sejati , suci dan hakiki..
    oleh itu sebelum kita menyintai seseorang kita rebutlah cinta Allah terlebih dahulu.. barulah kita akan dapat cinta yang sebenar datang daripada Dia..

    ReplyDelete